Странице

субота, 16. јун 2012.

Izrada sajtova

Pri izradi web sajtova trudimo se da ispoštujemo želje kupaca, privlačnim dizajnom i funkcionalnošću web sajta. Princip izrade zahteva upotrebu savremenih programskih jezika (html, flash, php, ajax, javascript…), a njihovim kombinovanjem dobijamo savremeno, atraktivno i pristupačno rešenje za naše klijente. Naše osoblje je obučeno za rad sa najsavremenijim softverskim alatima za web dizajn, programiranje, razvoj i multimediju. Uvek ostavljamo mogućnost da klijent sam dodaje strane i sadržaj na svom web sajtu, kao i mogućnost implementacije dodatnih modula. U ponudi imamo i mnoštvo privlačnih i funkcionalnih web shop-ova, pre svega namenjenih online kupovini, idealno za maloprodaje, veleprodaje i sve trgovačke delatnosti.



Još u fazi izrade web sajta, posebna pažnja se posvećuje optimizaciji za pretraživače, tako da ste sa našim web rešenjem spremni za izlazak na web odmah! Usluga besplatne procene je tu da Vam olakša i proceni koliko Vam je potrebno sredstava za izradu Vašeg web sajta.
Prilikom izrade svakog projekta ceo naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu.
Predstavljamo Vam usluge koje imamo u ponudi:
  • izrada web prezentacija korišćenjem najnovijih tehnologija (html, flash, php, ajax, javascript…)
  • izrada poslovnih i posebno prilagođenih CMS web aplikacija
  • izrada e-commerce web sajta (online katalog, proširite Vaše poslovanje i na web)
  • izrada web portala (dizajn i programiranje web sajta koji odgovara profilu Vaše ciljne grupe)
  • izrada blog portala (iskoristite sve mogućnosti koje pružaju blog portali i iskažite svoje ideje i oformite svoju novu web zajednicu odmah)
  • optimizacija za web pretraživače (SEO)
  • kreiranje, optimizacija i vođenje kampanja na internetu (Facebook, Google Adwords…)
  • implementacija open source rešenja (WordPress, Joomla…)
Ako ste zainteresovani ili imate bilo kakva pitanja u vezi naših usluga možete nas kontaktirati preko kontakt strane ili pozvati na kontakt telefon +381 61 233 63 50

Нема коментара:

Постави коментар