Странице

субота, 16. јун 2012.

IT usluge, mreže, CRM, ERP...


Web studio pruža i IT usluge profesionalnog održavanja računarskih mreža, u Vašem domu ili kancelariji.

  • planiranje i instalacija kućnih i poslovnih mrežnih sistema (LAN,WLAN,WAN…)
  • zaštita računara i računarskih mreža (antivirus, firewall, enkripcija)
  • instalacija licenciranih operativnih sistema (Microsoft Windows 7, Windows Server 2008 R2…)
  • implementacija VoIP sistema komunikacije
  • preventivno, proaktivno i intervento održavanje mreža i računara
  • tehnička podrška sa udaljene lokacije 24h (remote support)
  • implementacija savremenih poslovnih sistema, servera, putem CRM, ERP i ostalih tehnologija poslovanja
  • obučavanje, konsalting i stalan tehnički nadzor
Na osnovu Vaših potreba vrlo brzo možemo isplanirati efikasan i pouzdan sistem, koji pomaže u poslovanju savremene firme i smanjuje nepotrebne troškove rasipanja resursa. Implementacijom savremenih serverskih rešenja (CMS, CMR, ERP, E-business, E-commerce…) pomažete Vašem biznisu u smislu organizacije poslovanja i trenutnom pristupu svih servisa poslovanja (e-banking, analitika…) sa bilo koje lokacije.
Implementacijom savremenih sistema poslovanja, dobijate mogućnost kontrole pristupa, deljenju elektronskih dokumenata unutar Vaše firme, održavanje kontakata klijenata i analitiku poslovanja u realnom vremenu i sa udaljene lokacije.

Planiranje i instalacija računarskih mreža

Preduslov za implementaciju i korišćenje bilo kog poslovnog sistema zahteva adekvatnu mrežnu infrastrukturu, koja mora biti pouzdana i dostupna 24h dnevno. Stoga, pravilno planiranje i profesionalna instalacija su neophodni za pravilno i nesmetano funkcionisanje.
Uslugama održavanja računarskih sistema su obuhvaćeni: svi server, desktop i notebook računari, štampači, aktivna i pasivna mrežna oprema, internet konekcija do glavnog routera, svi licencirani programski paketi i operatni sistemi. U zavisnosti od nivoa pristupa, garantujemo adekvatno i pravovremeno reagovanje na svaki problem ili nefunkcionalnost prouzrokovane unutar Vaše lokalne mreže.
U zavisnosti od potreba, prisutan je server (samostalan računar koji upravlja procesima i servisima), klijent računari (mogu biti unutar ili van lokalne računarske mreže), ruteri i ostala aktivna i pasivna oprema. Neophodan je stalan pristup internetu sa javnom statičnom IP adresom (uglavnom se može nabaviti kod lokalnog internet provajdera), kako bi mogli upravljati Vašim procesima i van prostorija Vaše firme ili doma. Svi uređaji su konstantno u funkciji, stoga zahtevaju i pravilno napajanje, sa mogućnošću dodatnog napajanja preko UPS uređaja, koji u slučaju kraćeg nestanka električne energije mogu poslužiti za održavanje mreže, ili pravilno gašenje svih komponenti kako bi se sistem sačuvao od kolapsa.

Kako funkcionišu naša poslovna rešenja

Savremenim poslovnim softverski rešenjem možete upravljati procesima u vašoj kompaniji 24h dnevno. Baziraju se na lokalnim, ali i na kompletnim on-line rešenjima za poslovanje i prodaju (e-commerce, e-business, Business to business, CRM, ERP…).

Нема коментара:

Постави коментар